TAG-015 Kranaatinheitin

749,90  sis alv 24%

Nimi:
Granatnik TAG-015
Valmistaja:
Tactical Game Innovation
Materiaali:
Metalli + muovi
Käyttövoima:
Kaasu – CO2 12g
Pituus:
315 mm
Paino:
1130 g
Kranaatin tyyppi:
Dedykowane TGI

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 1152211625 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , ,

Kuvaus

TAG-015 kranaatinheitin

Venäläisen TGI-yhtiön valmistama uusi kranaatinheitin on uusituote markkinoilla mm. sen ainutlaatuisen rakenteen ja toimintatavan takia. Tällä heittimellä saat realistisimman mahdollisen kokemuksen oikean kranaatinheittimen toiminnasta.
Heitin on tarkoitettu AK-sarjalaislle. Se on parhaiten yhteensopiva LCT:n mallien kanssa, mutta sitä voidaan käyttää myös CYMA- tai E&L -aseiden kanssa pienten muutosten jälkeen. Kranaatinheitin on yhteensopiva kaikkien TGI-kranaattien kanssa. Tämä antaa käyttäjälle mahdollisuuden valita sopivimman ammuksen taistelukentän eri tilanteisiin.

Ammutun laukauksen teho on riittävän korkea, jotta varmistetaan pitkä lentorata, mutta riittävän alhainen, jotta taataan pelaajien turvallisuus. Ammukset ovat erittäin kevyitä ja iskunkestävyyttä voidaan verrata paintball-ammuksen vaikutukseen. Itse ammuksen sirpaleet ovat erittäin turvallisia sekä kohteelle että sivullisille, koska ammuksen kuori on valmistettu kevyestä polyuretaanipolymeeristä. On tärkeää varmistaa, että kaikki pelaajat on varustettava asianmukaisesti (silmien ja käsien suojaus sekä taktiset liivit jne.)

Kranaatinheittimen säiliö kapselille ja tähtäin sekä laukaisumekanismi, valmistetaan korkealaatuisesta alumiinista, kun taas kädensija, etukotelon osat ja RIS-kiskoilla varustettu kaasuputki valmistetaan joustavasta polymeeristä.
Setti sisältää:

- kranaatinheitin

- kaasuputki

- RIS-kiskot x 2

- 3 sarjaa avaimia

- TGI-merkki

- korjaussarja

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “TAG-015 Kranaatinheitin”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *